Proč se Ivanka Jirešová vydala mezi dvanáct nejvíc sexy chlapů oblečená jako do kláštera? Schovávala něco pod černým hábitem?!

 Celebrity 
05. června 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Ivana se zahalila do velkého kusu černé látky Foto: Archiv vipstory.cz
Herečka Ivana Jirešová má břicho samý sval, na těle byste ani pod lupou nenašli gram tuku, tak proč se halí do šatů, které všechno její úsilí schovají? Maminka devítileté dcery Sofie vyznává již léta zdravý životní styl. Žádnou dietu nebo jiné mučící procedury, ale stará se o sebe s takovou pečlivostí, že by jí štíhlou siluetu mnozí mohli závidět.

Lámeme si tedy hlavu, proč ji také více neukazuje a obzvlášť, když jde mezi partu dvanácti nejhezčích Čechů. Jirešová přišla na představení finalistů Muže roku, čili se to tam svaly jenom hemžilo, v outfitu, s nímž by hravě zapadla klidně do kláštera. Černé šaty všechno schovaly a široký střih byl jistě velmi pohodlný, ale zbytečně upjatý.

Někdo se dokonce domnívá, že volné a tmavé oblečení si oblékla schválně. Právě proto, aby svoji velmi štíhlou postavu schovala. Už prý začíná vypadat rachiticky místo sexy a s tím zdravým životním stylem by měla trochu ubrat. Na tom možná také něco bude...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47