Který vandal si tohle dovolil?! Zpěvačka Kamila Nývltová má zničené auto. Viníkovi by bez milosti usekla ruce.

 Celebrity 
10. června 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kamila netuší, kdo to mohl udělat Foto: Archiv vipstory.cz, archiv K. Nývltové
Když se zpěvačka Kamila Nývltová minulý týden probudila, nejen, že ji svíralo hrdlo nepříjemné pálení, způsobené zánětem průdušek, ale při pohledu na její osobní auto se jí podlomila kolena. Na karosérii celého vozu, který běžně parkuje na ulici před domem, našla několik ošklivých čar vrytých do barvy auta, místy až na plechy!

„Jsem opravdu zděšená, to snad není možný. Nechápu, jak tohle někdo může udělat a hlavně proč? Nezná snad hodnotu věcí, které ničí?! Vždyť je to na kompletně nový lak! Já vím, že jsou mnohem horší věci na světě, ale ničit cizím lidem jejich věci jen pro své pobavení, to je ubohost. Já bych za krádeže a vandalství sekala ruce! To by jistě každého odradilo. V některých zemích to tak funguje a když si necháte otevřené auto, tak tam taky zůstane. Nikdo si nedovolí na to ani sáhnout,” říká smutná ale zároveň rozezlená Nývltová.

Auto dostala od rodičů, aby mohla jezdit na vystoupení, kterých má opravdu požehnaně, a také častěji domů. Člověk je o to více vděčný za dopravní prostředek, když zápasí s nemocí. „Co mi zbývá, když to nemám na hlasivkách, zvednu se z postele a jedu. Nechci nikoho zklamat, umím si představit co práce stojí naplánovat akci,” dodala se starostlivostí Kamila.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod