Letos oslavila třiašedesáté narozeniny, loni se už počtvrté rozvedla a na výsluní ji dostala role, kterou vzala jenom z nouze. Víte, o koho jde?

 Celebrity 
03. června 2014 05:31 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jane Seymour byla fakt, ale fakt velká kočka! Foto: Twitter
Od přírody krásná, usměvavá a přátelská, taková je britská herečka Jane Seymour, která se proslavila nejprve jako Bond Girl a poté jako Doktorka Quinnová (aktuálně běží na CBS Drama). Dnes nás okouzluje skvělou postavou a mladistvým vzhledem, ale pár vrásek na obličeji má. Čemu za ně vděčí...?

Již v dětství se chtěla stát baletkou a už ve třinácti letech se jí tento sen splnil. Tančila na jevišti Covent Garden v Londýně. Hned na to ji však potkalo vážné zranění a poranila si páteř. S baletem byl konec! Snu o hvězdné kariéře se však nevzdala a v osmnácti se vrhla na herectví.

V té době potkala svého prvního manžela Michaela Attenborougha. Svazek však netrval dlouho a zhruba po dvou letech roku 1973 se rozvedli. Tehdy zrovna byla na vrcholu herecké kariéry. Stala se totiž Bond girl v bondovce Žít a nechat zemřít. Netrvalo dlouho a pod rouškou omámení si vzala druhého muže – Geoffreye Planera. Tohle manželství trvalo už jenom pouhopouhý rok.

Jako krásná žena ani poté nezůstala sama. Třetí ”ano” řekla Davidu Flynnovi. Společně mají dceru Katie a syna Seana. Jenže ani tato rodinná idylka nebyla šťastně až do smrti. Po jedenácti letech se rozvedli. Tentokrát jí ovšem partner kromě díry v srdci zanechal taktéž obrovské dluhy. Nevěděla jak z toho ven a tak se odhodlala vzít téměř jakoukoliv roli – postavu doktorky Quinnové.

Nikdo v té době nepředpokládal, že ji zrovna to! opět dostane na výsluní. Tak se ale stalo a roku 1996 dostala Zlatý glóbus a Family Film Award. Tehdy se již tři roky radovala ze čtvrtého manžela Jamese Keache a vypadalo to velmi nadějně. Přes mnoho pokusů se jí nakonec podařilo otěhotnět a porodila Jamesovi dvojčata Johna a Krise. Bohužel po dvaceti letech herečku dostihla její noční můra – rozvod.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod