Zmatený Mareš má náběh na schizofrenii. A z napadení dívky v baru se ne a ne vykroutit.

 Celebrity 
02. června 2014 05:16 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Oholený - neoholený? Foto: Archiv vipstory.cz
Není pochyb o tom, že Leoš Mareš teď prožívá krušné chvíle. Moderátor má na krku obvinění z brutálního napadení ženy, kterou prý zmlátil na záchodě v jednom pražském klubu. Je jasné, že Mareš tvrdí, že nikoho pěstí nepraštil. Bohužel k jeho smůle začínají být Leošovy výpovědi tak zmatené, že už jim snad ani on sám nevěří.

Naopak po profesní stránce se snaží neztratit tvář humorného vtipálka a do prvního přímého přenosu Hlasu Československa přišel na pódium s oholenou jen jednou půlkou obličeje. A to víte, že si jeho moderátorská kolegyně žádala vysvětlení. „To je totiž strašně složitý. Já jsem bojoval celé měsíce s tím, že jsem měl fousy a hodně to lidi kritizovali, nejvíc moje babička. Tak já jsem se rozhodl, že všechny svoje rozhovory se soutěžícíma budu dělat z oholené strany a jinak budu zarostlej,” řekl Mareš. Zepředu bude dva v jednom.

Leoš si sám ze sebe umí udělat srandu, o tom nás přesvědčil již mnohokrát, ale jsme zvědaví, jestli mu bude do smíchu i pokud kamery z klubu prokážou jeho případnou vinu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod