Romana Jákl Vítová přiznává: „Pustila jsem manžela k vodě.” A hned si v salonu zkoušela další svatební šaty...

 Celebrity 
28. května 2014 11:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Stalo se něco, o čem bychom měli vědět...?! Foto: Nuance
Moderátorka a manželka filmového producenta Petra Jákla si vyrazila i s dcerami do salonu Nuance, kde se navzdory tomu, že je již několik let šťastně vdaná, oblékla do svatebních šatů. Uniklo nám snad něco?

„Pustila jsem manžela k vodě,” řekla Romana Jákl Vítová a vzápětí zdánlivou jobovku vysvětlila. „Petr odjel na ryby, potřeboval si trochu odpočinout. Tak jsme si s holkama vyrazily za zábavou, která by tatínka rozhodně neuchvátila,” uvedla Romana na pravou míru. Vdává se jí prý kamarádka a její dcerky půjdou za družičky, takže potřebují šaty jako pro princezny. „Mezi tím mě Sofinka s Elinkou přemluvily, abych si tady nějaké svatební šaty vyzkoušela.”

Při té příležitosti Romana zavzpomínala na dobu, kdy plánovala vlastní svatbu. „Původně jsme se chtěli vzít v lese, ale kvůli rodině jsme to nakonec přehodnotili. Nebyl by to pro ně tak velký zážitek jako pro nás a pohodlí by si mezi větvemi taky moc neužili,” smála se Vítová, zatímco musela krotit neposedné dcery.

Velkou zábavu si užily hlavně s konstrukcí, kterou nevěsta správně nosí pod sukní. Holčičky si ji místo toho aranžovaly převážně na hlavu. Než se vdají, snad jim někdo vysvětlí, kam ta věc správně patří... A kde že se to holčičky takhle vydováděly? Mrkněte na www.nuance.cz.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47