Artur ani Ivetina maminka se pohřbu nezúčastnili. Na obřad se dostala jen hrstka Rychtářových příbuzných. Vdovec hladil rakev a schovával se za krabicí.

 Celebrity 
12. května 2014 16:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Poslední rozloučení se zpěvačkou skončilo dnes krátce před třetí hodinou... Foto: Facebook I. Bartošové
Poslední rozloučení se zpěvačkou Ivetou Bartošovou je za námi. Smuteční událost se konala v krematoriu ve Strašnicích od 14:30 a skončila pár minut před třetí. Ochranka, kterou si najal vdovec Josef Rychtář, byla opravdu profesionální a člověk, který nebyl na seznamu, neměl šanci se dostat dovnitř. Podle dostupných informací se obřadu v síni zúčastnilo 14 lidí a téměř z 90% je jisté, že se jednalo pouze o rodinu Rychtářovu.

Bohužel Ivetin syn Artur Štaidl, její maminka Svatava ani nikdo jiný z rodiny Bartošové nepřišel. Artur byl v době pohřbu spatřen, jak míří ze školy s partou kamarádů a tváří se, jako by se nic nedělo. Sice byl oblečený v černé, ale rozhodně se nejednalo o společenský oděv. Dalo by se říci, že tato strana rodiny se od Rychtářem naplánovaného obřadu absolutně distancovala.

Podle všeho Rychtář údajně hladil rakev s Ivetou a naposledy se jí snažil být na blízku. Mezitím všichni fanoušci, kteří se sjeli ke krematoriu, čekali venku a rozdělili se na dva tábory. Půlka Rychtáře nazývá vrahem a druhá se ho zastávala. Zdeněk Macura se původně nechtěl ukázat, ale nakonec se s přítelkyní v tichosti jen mihnul kolem. Dovnitř nešel.

Rychtářův odjezd probíhal s co největším nasazením najaté ochranky, která se snažila například kartonem v oknech zabránit fotografům, aby pořídili jakoukoliv Josefovu fotografii.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve