Dara Rolins si brousí zuby na dědictví po Jacksonovi. Rytmusovy trenky už jí nestačí.

 Celebrity 
12. května 2014 05:23 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dara do Hvězdného bazaru darovala svou oblíbenou mikinu s dravcem Foto: Europark
O vytříbeném vkusu zpěvačky Dary Rolins není pochyb. Co chvíli umí příjemně šokovat novým modelem, který ještě lépe vynikne na její bezchybné postavičce. Snad jen v noci povolí ze svých fashion zásad, protože prý spává v trenclích svého přítele Rytmuse. Nikoho ale v jejím případě nepřekvapí, že by si přála očíhnout šatník popové legendy Michaela Jacksona. „Něco od něj bych chtěla mít doma. Nevím proč, ale myslím, že měl svoje oblečení rád. Hodně ho řešil, věnoval mu péči a přinášelo mu radost. A ta energie z něj bude určitě cítit ještě i dnes,” vysvětlila zpěvačka, která se stala jednou z dárkyň ve Hvězdném bazaru.

Originální a zajímavá akce, při níž si mohli návštěvníci obchodního centra Europark během jednoho týdne zakoupit zajímavé kousky garderoby, domácí výbavy a různé artefakty, které věnovaly známé osobnosti, aby podpořily charitativní projekt České asociace paraplegiků – CZEPA. Jednotlivé kousky pak měly vlastní certifikát s podpisem darujícího. Dara letos věnovala svou oblíbenou mikinu s tygrem na prsou.

„Ten dravec je symbolický prvek. Podobný systém praktikujeme s Patrikem na našem facebooku. Věnujeme věc k níž máme vztah, ta se změní v peníze a něčí radost. Je to jako v pohádkách a tak to má být,” komentovala zpěvačka, pro níž není tento způsob pomoci cizí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47