Nafouknutá Kačenka Kornová začíná shazovat kila a chystá návrat k sexy postavě, kterou se pyšnila v Playgirls

 Celebrity 
13. května 2014 06:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kdysi štíhlá a krásná Kateřina Kornová  Foto: Facebook
Krásná Kateřina Kornová byla kdysi idolem mnoha mužů. Fotila velmi odvážné fotky, pózovala pro prestižní časopis Playboy a natáčela i lehce erotické filmy. Jenže s přibývajícími léty se Kateřina začala hodně zakulacovat, a když se před rokem po dlouhé době objevila na veřejnosti, vzbudila svojí nakynulou postavou pořádný rozruch.

Bývalá manželka zpěváka a tanečníka Jiřího Korna se za poslední roky totiž změnila k nepoznání a pokus skrýt nadměrnou postavu v rozevláté haleně a obličej schovat za velké brýle zrovna moc nevyšel. Nutno ale podotknout, že Kateřina se možná svojí postavou až tak nezaobírala, neboť v jejím životě hrají prim hlavně její děti a zvláště pak péče o hendikepovaného syna. Ostatní věci jí zřejmě připadají nedůležité, povrchní a nesmyslné. Bohužel mediálně známí lidé se musejí smířit s tím, že jsou neustále pod drobnohledem svého okolí.

V posledních dnech se ale přece jenom zdá, že na sobě Kornová začala pracovat a váha v důsledku cvičení jógy mírně klesla. Uvidíme, jak se herečce podaří zatočit s přebytečnými kily a zda se alespoň přiblíží ke svojí kdysi štíhlé sexy postavě.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47