Domenico Martucci prchá z republiky. Chce se mu totiž blejt, velebnosti.

 Celebrity 
08. května 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Iveta a hrabě Martucci, když jim ještě bylo hej Foto: Facebook D. Martucciho
Mediální tlak okolo smrti Ivety Bartošové se čím dál více stupňuje. Na povrch totiž vyplývají důkazy a otázky, které člověku nedají spát. Možná to je také důvod, proč vdovec Josef Rychtář strávil v pondělí pět hodin u výslechu. Poté ho domů odvezlo auto v doprovodu kriminalistů, ti nějaký čas strávili u něj a pak zase odjeli. Každopádně skutečnost, že ze stanice odjel v doprovodu policistů prý rozhodně není běžná a určitě se nejednalo o Josefovu ochranu.

Možná tam debatovali nad novým stohem trestních oznámení, která se na něj sesypala. Jedno z nich si neodpustil ani ex Domenico Martucci, kterého už týdny nestandartní truchlitel častuje výhružnými sms. A těmi ho hojně zásobuje i po smrti popové pěnice. Rozhodl se tedy na pár týdnů opustit ČR než se vzduch vyčistí. Nad ztrátou Ivety truchlí a rád by držel pietu, jenže ta nekoná. Místo toho se koukáme na Rychtářovy suvenýry od krve.

Dá se tedy pochopit, že prchá. Zástupci médií hlídkují nejen u domu Rychtáře, ale i u statku Ivetiny maminky, určitě mají špehy také u Macurovy perníkové chaloupky a zřejmě ani Martucci nemá klid. Ale nesmíme zapomínat, že jedno z Domenicových trestních oznámení bylo směrované i na Bartošovou a to jejímu psychickému stavu asi zrovna dvakrát nepomohlo. No a Zdeněk Macura? Klukovské bitky před médii z něj také nedělají zrovna světce...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008