Světlana Nálepková sice botoxem nešetří, ale i její další zajíček jí zřejmě brzy vezme roha

 Celebrity 
11. května 2014 06:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Světlana Nálepková to s muži moc neumí Foto: Facebook
Světlana Nálepková se před lety proslavila díku spolku Mimtrio, ve kterém vystupovala se svým prvním manželem Michalem Nesvadbou. Se známým mimem se vzali v roce 1985, ale manželství vydrželo pouhých pět let. Neslavně podobně dopadlo i Nálepkové druhé manželství s japonologem Martinem Vačkářem.

V její ložnici se pak vystřídala řada dalších mužů, ale všechny vztahy dopadly stejně. Stránky bulváru plnil i její rozchod s podvodníkem Davidem Radimeřským či akademickým sochařem Vojtěchem Kokešem. V současné době randí s o devatenáct let mladším manažerem Václavem Pleslou, ale i tento vztah se prý blíží ke svému konci. Vyrojily se totiž spekulace, že se její partner začíná stále častěji objevovat po boku mladší krásky a chovají se k sobě velmi důvěrně.

Třiapadesátiletá Nálepková se sice snaží zastavit čas a udržet si pel mládí, ale trochu to přehání s plastikami a botoxem. Poslední dobou její tvář vypadá trochu uměle a připočteme-li k tomu, že se herečka začala obracet více k duchovnu, tak by nebylo vůbec divné, kdyby její zajíček vzal nohy na ramena a odhopsal do jiné postele.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod