Agáta Prachařová se sice vymódila, ale dopadlo to pod psa...

 Celebrity 
04. května 2014 14:28 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Agáta na začátku týdne oslavila 29. narozeniny Foto: Česká Greyhound Dostihová Federace
Péče o pejsky a jiná zvířátka dnes nabízí nepřeberné množství nápadů a variant, jak svého mazlíčka potěšit, i když mnohdy tím těšíme asi spíš sebe a často užíváme zástupce zvířecí říše jako módní doplňky. S tím se naprosto běžně setkáte například v novém Greyhound Parku Motol, kde mají diváci možnost sledovat nejen chrtí závody, ale kdokoliv může přijít a užít si den plný zábavy a adrenalinu. K dispozici jsou k zapůjčení například motokáry.

Poslední místní událost však byla věnována především psím závodníkům a jejich náležitému ocenění v různých kategoriích v minulé sezóně Zlatého chrta 2013. Sošky jim osobně přišly předat české VIP, které se patřičně vymódily, ale ani to jim nepomohlo, aby byly středem pozornosti. Těžko říct, jestli člověčí oděv lze vůbec srovnávat s tím chrtím... Ne jeden pohled však spočinul na perfektně upravené chrtí slečně Queen Vuitton, která měla růžově nalakované drápky a ve stejné barvě i květinový přívěšek na obojku. Kabelku a šálu Louis Vuitton prý tentokrát nechala doma. Tak není divu, že Agáta Prachařová, jenž zde oslavila narozeniny sklidila velký úspěch, protože měla nehty sladěné s psí závodnicí.

Že si chrt u hodného páníčka žije jako král, o tom svědčí přístup majitelů greyhoundů, kteří se sdružují v České Greyhound Dostihové Federaci. Nenechají například psa startovat na kluzké travnaté dostihové dráze a nestaví je na start víckrát než jednou za 24 hodin. „Chrti na závodní dráze s pískovým tělesem v Praze – Motole mají vynikající podmínky. Díky tomu mohou závodit bez problémů i ve vyšším věku než je obvyklé v Evropě,” řekl s hrdostí prezident CGDF Zdeněk Grondol.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47