Jsou Ivetiny dopisy na rozloučenou pravé? Čtěte pět faktů, které opravdu hodně nedávají smysl!

 Celebrity 
03. května 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jiný rukopis, staré dopsané datum... tady něco nesedí! Foto: TV Prima / Facebook
„Miluju Tě, nade vše. Jsi dospělý a neztratíš se. Odpusť mi, já už nemám sílu jít dál. Dům je tvůj a peníze, které mi zbyly taky. Miluju tě. Tvoje máma,” vzkázala Iveta Bartošová synu Arturovi Štaidlovi v dopise, který Josef Rychtář ukázal jako její dopis na rozloučenou. Jenže je tu pár věcí, jenž teď pozůstalým vrtají hlavou...

1. Na dopisu je datum 25.4. 2014. Rychtář se přiznal, že ho tam dopsal on sám v den, kdy vzkaz našel. Jenže Iveta spáchala sebevraždu až v úterý 29. dubna. Taky vám to přijde zvláštní? On o tom věděl a nic neudělal?

2. Vzkaz pro jejího manžela byl o něco stručnější: „Budu na tebe vzpomínat odjinud,” zněl text. Jenže Rychtářovi ten dopis prý ukradla policie. A proč by to ta policie dělala?

3. Fotograf Ivety Bartošové a bývalý předseda jejího fanklubu Petr Mráček na TV Prima zapochyboval, zda je na dopisu vůbec její písmo a v porovnání s rukopisy co má ve svém archivu je opravdu úplně jiné.

4. Rychtář do televize ukázal i obraz, který mu Iveta údajně namalovala k narozeninám pár dnů před smrtí. Podle grafoložky Dany, která kontaktovala redakci Extra prý dopis Arturovi a text na obrazu není shodný.

5. Zároveň prý malíř, který namaluje obraz na plátno, ho nezničí jakýmkoli nápisem a srdíčkem, navíc kostrbatým písmem...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod