Kartářka předpověděla zhroucení Bartošové pouhé čtyři dny před tím, než spáchala sebevraždu

 Celebrity 
02. května 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Z toho běhá mráz po zádech! Foto: TV Prima / kosanka.cz
Marcela Košanová je známá kartářka českých celebrit. Nedlouho před sebevraždou Ivety Bartošové si troufla vyložit zpěvaččinu budoucnost a následoval šok a zděšení. „To je velké zoufalství. Ta žena je psychicky nalomená. Nejspíš má problémů víc, než bychom si dokázali představit,” psalo Aha 25. dubna slova Košanové, čili pouhé čtyři dny před tím, než nešťastná Iveta skočila pod jedoucí vlak...

Dále uvedla: „Potřebovala by hlavně hodně klidu a odborné zásahy do jejího života, nějakého odborníka nebo psychologa. Podle mě je to nejvyšší stav zhroucení, který vůbec může být a který trvá už příliš dlouho,” uzavřela hrůzu nahánějícími slovy kartářka.

Co se opravdu odehrávalo za zdmi domku v Uhříněvsi, kde bydlela spolu s manželem Josefem Rychtářem, můžeme jen spekulovat. Pravdou však je, že více lidí se domnívalo, že Iveta potřebuje pomoc odborníků. Sám Zdeněk Macura, věčný ochránce Bartošové, pustil na TV Prima v úterý záznam z diktafonu, kde výslovně žádal Rychtáře, aby Ivetu dotáhl na léčení. Ona však prý jeho pomoc odmítla.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47