Martu Jandovou okouzlila svalnatá a atletická figura z červeného koberce. Pro koho bije její srdce?

 Celebrity 
05. května 2014 05:23 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Podle Marty jsou chrti krásní psi a hlavně hodní k dětem Foto: Česká Greyhound Dostihová Federace
Vidět z auta vystupovat známou zpěvačku, herce nebo politika je dnes zcela běžné. Pozorovat ovšem přijíždějící limuzínu, ze které záhy vyskočí na červený koberec chrt s atletickou figurou, jenž navíc onu limuzínu vlastní, to už je opravdová rarita. Na Chrtích Oscarech v Greyhound Parku Motol je to ovšem možné. Kdo jiný se zde sešel než milovníci zvířat.

„Já mám dva pejsky. Jednoho z nich našel můj kamarád u Říčan a hned mi volal, jestli ho nechci. Chudák se tam potuloval, bylo mu teprve osm týdnů a venku bylo mínus dvacet a sníh. Moc dlouho by nepřežil. Tak to je můj Kašpárek, protože je to takový srandista a druhý se jmenuje Katze,” řekla vipstory.cz Marta Jandová. „Chrti jsou krásní psi, i když jsem nikdy žádného neměla. Ale líbí se mi, jak jsou svalnatí, vychovaní a hodní k dětem,” dodala zpěvačka.

Zvířátka má natolik ráda, že se kvůli tomu starala i o to, co se děje s chrtem, který už má svá závodní léta za sebou. „Prý jdou na nějakou rehabilitaci a potom už teda asi neběhají, ale není to jako u koňských dostihů, kdy je to zvíře prostě odstřelený a jde víceméně do masa. Na Velkou pardubickou se dívám jen v televizi a vždy přemýšlím, jestli to pro ty koně není spíš utrpení.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve