S americkou manželkou si Michael Kocáb užíval života na vysoké noze. Teď mu hrozí, že ho mladá milenka finančně zruinuje.

 Celebrity 
01. května 2014 05:24 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lejla Abbasová bude zřejmě hodně temperamentní Foto: Facebook
Michael Kocáb vzal před lety svoji funkci zmocněnce pro lidská práva natolik vážně, že zřejmě s pocitem jít vždy příkladem, začal udržovat poměr se svojí čokoládou mluvčí Lejlou Abbasovou. Možná to ale nebude trvat moc dlouho a téměř šedesátiletý hudebník si začne pěkně drbat hlavu.

Kvůli Lejle totiž Kocáb opustil svůj pohodlný život po boku své americké manželky Marshy a ještě k tomu se rozhádal se svými dětmi, které svému otci odchod od rodiny velmi zazlívaly. Po rozvodu Kocáb utržil i slušné finanční šrámy a to se jistě náročné Lejle moc nezamlouvá. Ta se totiž na rozdíl od Kocábovy první ženy ráda obklopuje luxusem a drahými věcmi, na které si sama jen stěží vydělá. Navíc je jen otázkou času, kdy se ve vztahu projeví odlišnost obou kultur.

Již dnes Kocáb veřejně přiznává, že si s jejím temperamentem často neví rady. „Jsem totální kliďas, ale s Lejlou občas vyjedu, protože jak je mladistvá, tak se prosazuje vehementně s naléhavostí a dává ti najevo jako obecnou jasnou pravdu, že seš mimo nebo out,“ prozradil muzikant před nedávnem v pořadu Limuzína.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve