Jitka Válková od rozchodu s Ciprou neuvěřitelně prokoukla. Kde se vzala tahle dospělá dáma?

 Celebrity 
01. května 2014 15:09 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Černou vyměnila za bílou Foto: Facebook J. Válkové
Jitka Válková je sice krásná a na pohled křehká dívka, ale srdcem je to tvrdá rockerka a tomu často odpovídá i její outfit. Tmavé barvy, havraní vlasy, zlaté okovy, ocvočkované boty... Jenže co se rozešla se svým dlouholetým partnerem a snoubencem Mirkem Ciprou, nemůžeme si pomoci, ale Jitka jakoby prokoukla.

Konec vztahu oznámila v polovině března veřejně na sociální síti, ale konkrétní příčinu však nesdělila. Spíš to celé působilo, že si Válková zkrátka nechtěla nechat ujet poslední vlak. S Mirkem byla ve vztahu už od svých osmnácti a ruku na srdce, kdo z vás v tomto věku s klidem mohl říci: Je čas se usadit, už jsem toho zažil dost? Zřejmě nikdo. Není tedy vyloučeno, že až si jednoho krásného dne Jitka tuto větu řekne, že k sobě s Ciprou znovu najdou cestu.

A zdá se to jako krok správným směrem. Místo, aby po rozchodu vypadala zničeně, je Misska krásnější než kdy dřív. Výrazně zesvětlila vlasy, což jí zjemnilo rysy, často se ve společnosti objevuje ve světlých a něžných barvách a působí jako opravdová dospělá dáma. Takže Jitko, jen tak dál.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47