Koukněte, tohle je supermanželka roku. A Marešová zase nic!

 Celebrity 
30. dubna 2014 15:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pohádkové věno vyhrála třiadvacetiletá studentka Foto: Souboj nevěst
Dlouhodobě očekávané finále Souboje nevěst zná svoji vítězku. Nejlépe si ve všech disciplínách, které musely budoucí manželky absolvovat, vedla třiadvacetiletá studentka a učitelka tance Lucie Ruterlová, jenž soupeřky porazila i v závěrečné disciplíně a právem jí tak náleží kromě pohádkových výher i titul ”supermanželka”.

„Jsem přesvědčená, že jsme si všichni užili skvělý večer. Vítězkami jsou všechny naše slečny, jelikož našly toho pravého. Tato soutěž jim však přinese především nové přátelé a také jim pomůžeme při přípravách jejich velkého dne, který chce mít každá dokonalý. Třešničkou na dortu je pohádkové věno složené z věcných darů, jenž zajistí vítězce nezapomenutelnou svatbu, jako například líbánky na ostrově Bali, zapůjčení luxusního vozu značky Mercedes, svatební dort, šaty pro svatebčany a mnoho dalšího,” uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká.

Šťastná nevěsta byla zvolena na základě diváckého SMS hlasování a výtěžek ze všech zaslaných smsek byl věnován na charitativní projekt Dobrý skutek, jehož patronkou je Lucie Křížková. „Všem děkuji. Díky vám pošleme 3letého Marečka z Olomouce na rehabilitační pobyt, který nutně potřebuje. Trpí totiž vrozeným svalovým onemocněním a vzácným Dandy-Walkerovým syndromem,” uvedla Křížková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008