Z bývalého obtloustlého majitele Discolandu Sylvie Ivana Jonáka je dnes prošedivělý stařík. Z vězení míří rovnou na Srí Lanku.

 Celebrity 
29. dubna 2014 06:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jonák hodlá sepisovat paměti. Co se v nich asi dozvíme hezkého? Foto: Facebook
V pondělí opustil pankráckou věznici kontroverzní podnikatel Ivan Jonák, který si odpykával osmnáctiletý trest za objednávku vraždy své manželky. Jonák ve vězení neuvěřitelně sešel a z brány věznice vycházel starý, šedivý a fousatý stařík.

Po propuštění novinářům sdělil, že chce svoje jméno očistit, neboť se cítí jako justiční oběť. Ale pro jistotu to hodlá udělat z uctivé vzdálenosti od místních soudů. Podle svých slov přijme pozvání přítelkyně, která bydlí na Srí Lance a hezky se tak uklidí se na daleký ostrov, kde se bude cachtat ve vlnách Indického oceánu.

Z bývalého velmi kontraverzního podnikatele se nově stane i spisovatel. Má totiž v úmyslu sepisovat paměti a zřejmě nám poodhalí detaily ze svého soukromí. Svého času si totiž podnikatel vyskakoval opravdu hodně. Navíc měl spoustu vlivných přátel a to i mezi herci, zpěváky, režiséry, politiky a mafiány a provází ho pěkná řádka skandálů. Je tedy více než jasné, že ve své autobiografii nebude nikoho šetřit a začne si vyřizovat účty se všemi, kteří ho při soudním líčení potopili a dali od něj ruce pryč.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008