Miluška Bittnerová je trochu tlustá. Aby dala špekům punc ušlechtilosti, bojuje proti anorexii.

 Celebrity 
29. dubna 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Česká Marilyn má ráda jídlo a nerada zvrací Foto: Miss Junior
Miluška Bittnerová je holka krev a mlíko. Však je na to také patřičně hrdá a vysloužila si právem přívlastek Česká Marilyn. Nově se stala vedoucí projektu soutěže mladých krásek Miss Junior a jejím hlavním cílem je bojovat proti poruše příjmu potravy – anorexii a bulimii. „Holky s BMI pod 17,5 do naší soutěže nemůžou. Chci se na to víc zaměřit. Aby byly holky varované, aby věděly, jak se dá poznat, že mají problém. Chceme zdravý holky, nechceme z nich vychovávat anorektičky. Pro většinu modelek je to první setkání s takovou soutěží. Hledáme dívky, které mají charisma a dokáží zapůsobit,” upřesnila Miluška, která sama jednu soutěž za sebou má.

Nečekejte ovšem ambice být Miss nebo modelkou, to nikdy nechtěla. A ani problémy s tím, že by toužila být přehnaně štíhlá. „Já rozhodně nemám podváhu, to je evidentní. Mám ráda jídlo a nerada zvracím,” usmívá se Miluška. „Na dětském táboře jsem vyhrála Miss, bylo mi asi 12 a do teď z toho žiju. Moje maminka mi totiž od dětství říkala: Nikdy nebudeš hezká, ale budeš chytrá. Tak jsem se toho držela a do žádných soutěží se nehrnula,” dodala Bittnerová, kterou nyní čeká turné po českých městech a co její maminka asi nečekala, má sexappealu na rozdávání.

„S Miss Junior od 4. května objíždíme deset velkých měst a čekají nás regionální kola. Snad najdeme další skvělou holku, která si nakonec ten titul odveze,” uzavřela Česká Marilyn.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47