Langmajerova manželka se při focení ráda svléká. Totéž se pokusila udělat i slušné mamince Markétě Hrubešové.

 Celebrity 
28. dubna 2014 11:54 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Hrubešová je chodící výraz čistoty, nevinnosti a hloubky... Svlékla ji nakonec? Foto: Lucie Langmajerová
Tak to tu ještě nebylo! Manželka herce Lukáše Langmajera se vrhla na umění spolu se svým kamarádem Tomášem Arsovem, proslulým kadeřníkem celebrit a ke spolupráci si přizvala Markétu Hrubešovou. „Potřebovala jsem tam především ženství v klasickém slova smyslu. Markéta mě napadla hned. Její přirozená krása, výraz čistoty, hloubky a přirozenosti,” popsala Lucie.

Langmajerová však měla na place sama se sebou co dělat. Sebe si totiž troufá fotografovat i polonahou a všelijak se snímky pracovat. Chodící nevinnost Hrubešovou se jí ale svlékat nechtělo, takže ji raději oblékla do těsných sexy šatů. Samotný akt probíhal velmi hladce, jelikož Lucie je především tzv. foto-ilustrator a samotné focení pro ni není finální produkt, ale pouze základní bod. „Předtím mám určitou vizi a poté většinou v obrázcích hledám něco surrealistického. Nejvíce se inspiruji Salvatorem Dalím, jeho dílo je mi velice blízké. Výsledek je spojením vícero myšlenek,” popisuje fotografka svoji práci.

Kdo byl z toho všeho nesvůj byl Tomáš Arsov. Ten totiž během česání neustále ujížděl očima do Markétina lákavého výstřihu a nejspíš by ji v tu chvíli rád svlékl, jako to dělává Langmajerová sama se sebou. Ale jelikož jde o jeho spokojenou klientku, raději si nechal zajít chuť. V současné době Lucie dotváří snímky do výsledné podoby a nazvali to s Arsovem bouří na poušti. Prý se máme na co těšit, tak uvidíme...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod