Jiřinka Bohdalová má jasno. Po svém boku chce mít pouze vlivné a mocné muže. Vrátí se nám z dovolené se snubákem na ruce?

 Celebrity 
25. dubna 2014 06:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Naposledy podporovala Bohdalová prezidenta Miloše Zemana Foto: Facebook
Národem milovaná Jiřina Bohdalová není až takové děvče z lidu, jak se snaží svému okolí nabulíkovat. Miluje mocné a vlivné muže a velmi ráda se v jejich společnosti ukazuje. Fotografiemi, na kterých se Jiřinka objímá s našimi prezidenty, Antonínem Zápotockým počínaje přes Havla až u Zemana konče, baví uživatele internetu.

Ale tady láska k "mocným tohoto světa" zdaleka nekončí. Herečka je velká kamarádka s mnoha vlivnými pražskými podnikateli napříč politickým spektrem a nejnověji se objevuje ve společnosti slovenského miliardáře Lubomíra Focka. O třiadvacet let mladší podnikatel z východního Slovenska, který natrvalo přesídlil do Čech, je v poslední době po boku Bohdalové vídán stále častěji.

Nejnověji se páreček chystá strávit dovolenou v Římě. Výlet se má uskutečnit na počest hereččiných narozenin. No, snad se nám nakonec Jiřinka z Itálie nevrátí se zásnubním prstenem na ruce?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47