Populární zpěvačka se stydí, že zhubla? Ať jde kamkoliv, schovává své tělo, jak jen to je možné!

 Celebrity 
04. listopadu 2014 09:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Adele byla vždycky boubelka a lidé ji tak mají rádi Facebook, Profimedia
Uplynulý víkend se nesl v duchu kostýmů, oslava Halloweenu se nevyhnula ani českým celebritám. Zpěvačka Adele se letos rozhodla rozhodla využít situace a zase schovala co mohla.

Na halloweenskou party anglického hlasatele Jonathana Rosse přišla od hlavy až k patě zahalena do látek jako černá vdova. Pas stáhla korzetem, nohy přikryla širokou černou sukní. Jediné co připomínalo, že pod kostýmem je lidská bytost, byl obličej s černou krajkou navrch. Stydí se Adele snad za to, že zhubla?

Nedávno oběhly svět zpěvaččiny fotografie, na nichž je na první pohled vidět, že za poslední měsíce šla s váhou dolů. Ačkoliv se oblékla do vytahaného oblečení, prozradila to na ni štíhlejší tvář. Adele je ale známá nejen svým nádherným hlasem, ale také tím, že lidem konkrétně její kyprá postava nevadí. Pokud se však rozhodla zhubnout dobrovolně, určitě na popularitě neztratí, i když si to ona sama zřejmě myslí. Zatímco jiné ženy jsou na hubnoucí úspěchy hrdé, ona se halí pod vrstvami oblečení.

Co se Adele rozhodla na čas opustit rozjetou kariéru a věnovat se pouze mateřství, na veřejnosti se ukazuje jen velmi zřídka. Jsme tedy vážně zvědaví, s čím přijde třeba za dalších pár měsíců.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008