Pět rad pro všechny ženy, které by Velikonoce nejraději vymazaly z kalendáře!

 Life & Style 
21. dubna 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nemáte Velikonoce ráda nebo je dokonce nesnášíte? Tak to nejste sama! Foto: shutterstock.com
Žrádelní orgie, mlácení děvčat, polévání voňavkou, vyfukování a barvení vajíček... Pro chlapy je to nejspíš skvělá příležitost, jak se opít, ale pro ženské pokolení je to občas zřejmě spíš horor. To, co jsme popsali, však rozhodně nejsou původní křesťanské Velikonoce. Těmi je totiž oslavování Zmrtvýchvstání neboli Vzkříšení Krista a od Zeleného čtvrtka až do sobotní vigilie byste se měli postit, místo pořádání maratonu po příbuzných, kde se jídlu obvykle vyhýbá jen těžko...

Pokud se od Velikonoc, ať už z jakéhokoli důvodu, hodláte distancovat, máme pro vás malý návod:

1. Dopředu musíte všem tvrdit, že v pondělí nebudete doma, tudíž většina koledníků předem vzdá pokus o vyšlehání každé ženy v domě. Pokud se přeci jen někdo dostaví a zazvoní – neotvírejte a dělejte, že doma opravdu nejste. Vždyť jste jim to říkala...

2. Žádní koledníci = žádné pečení, vajíčka, úklid apod. Z toho plyne víc času pro vás a úbytek starostí.

3. Jelikož jste se letos rozhodla na Velikonoce vykašlat, ušetříte tím nejen vaši váhu, ale i peněženku. Rovněž nemůže nastat situace, že vám je blbě z hromady splácaného jídla.

4. Minimálně do oběda musíte zůstat doma. Nedej bože, abyste potkala sice cizí, ale nadšené koledníky, kteří vám budou chtít pořádně zmalovat pozadí.

5. Jestliže máte doma muže, co váš odpor k tomuto svátku nesdílejí, nemůžete jim bránit, ale případně si domluvte s kamarádkou na odpoledne nějaký výlet. Tak nebudete muset sedět doma, až bude váš domov provoněný alkoholovými výpary.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve