Tak z toho se všichni hokejisté zapotí ještě před zápasem. Mašlíková s Pavelkovou se chlapům postaraly o pořádné dusno!

 Celebrity 
22. dubna 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Romana a Hanka a jejich speciální odměna Foto: Televize Sport1 a Sport2 HD
Ne nadarmo jdou krásné ženy a sport dohromady. Důkazem jsou modelky Hanka Mašlíková a Romana Pavelková, které nafotily opravdu velmi žhavé fotky jako poděkování svému oblíbenému hokejovému týmu HC Lev Praha. Ten se totiž jako první tým v historii českého hokeje vůbec probojoval do finále KHL. Tak tady máte, pánové, opravdovou odměnu!

Nečekali jsme, že tato dvě něžná a půvabná stvoření fandí hokeji už pěkných pár let. „Lední hokej jsem si zamilovala již jako malá. Minulý rok jsem propadla kouzlu týmu Lev Praha a od té doby jsem se stala skalní fanynkou. Sexy fotky, které jsme s Hankou nafotily, jsou poděkováním klukům a snad i motivací k získání vytouženého Gagarinova poháru,” říká Pavelková.

To její kolegyně Mašlíková v sobě nezapře dravou šelmu. Na týmu ji okouzlila nejen tvrdá práce hráčů, ale i dravost s jakou se do finále probojovali. „Řekly jsme si, že si zaslouží speciální odměnu,” dodává Hanka. Zkrátka ženská krása a šikovný fotograf dělají zázraky, které mnohdy lahodí nejen pánskému oku. Avšak není divu, že kapitán Lva Jiří Novotný slibuje, že pro fotky najdou speciální místo, aby je měli stále na očích...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008