Těžko se tomu věří, ale spolupráce s nezodpovědnou Ivetou Bartošovou i někomu pomohla. Její bývalý skladatel na ni pěje ódy.

 Celebrity 
20. dubna 2014 12:01 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jarek Šimek se díky Ivetě dostal ještě dál... Foto: Popfoto.cz
Zpěvák a skladatel Jarek Šimek má bohatou minulost, i když už to považuje za koryto dávno vyschlé řeky. Jako kontroverzní osoba se však příliš nevnímá. „Myslím, že je důležité, aby se o člověku vědělo a byl občas na přetřesu. Horší by bylo, kdyby se o člověku vůbec nemluvilo. Je normální, že každý umělec má dva tábory příznivců – kladný a záporný,” řekl Jarek. Jelikož si chtěl splnit svůj dětský sen stát se zpěvákem, často kvůli logické mladické naivitě naletěl nesprávným lidem. Dnes si o své činnosti rozhoduje sám a činí mu to velikou radost.

Jednoho času skládal i pro vyhaslou pěnici Ivetu Bartošovou. V populárním pořadu TV Óčko s Mírou Hejdou Limuzína se rozpovídal i o ní, ale jen v dobrém. Šimek se netají tím, že mu spolupráce s Ivetou pomohla. Bylo to vyvážené prací, kterou pro zpěvačku udělal. „Vznikly nové písně, koncerty, deska i videoklip.”

Spolupráce s Ivetou mu otevřela dveře do míst, do nichž by se jinak možná ani nedostal. Jarek dnes slaví mnoho úspěchů v zahraničí. Momentálně představil své nové dvoj CD Do teď nebo natočil klip Discotegue.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47