Milenka ženatého Ondřeje Soukupa je v očekávání. Pannu orleánskou už si nezahraje.

 Celebrity 
12. dubna 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucia Šoralová je doma v Divadle Kalich Foto: Divadlo Kalich
Nebylo to v plánu, ale herečka Lucia Šoralová a producent Ondřej Soukup radostně oznamují, že čekají druhé dítě, přestože známý hudebník stále není rozvedený s Gábinou Osvaldovou. Sourozenec jejich dvouleté dcery Rebeky se narodí na podzim.

Divadelní prkna svého domovského Divadla Kalich Lucia prozatím nehodlá opustit, ale tak či onak, z pochopitelných důvodů si v květnu nezahraje Johanku z Arku – Pannu orleánskou. „Ano, jsem v jiném stavu, ale v muzikálu Mauglí budu hrát dál až do konce divadelní sezóny. Nakonec scénář mě k tomu přímo vybízí. Šakal Tabakí v něm říká, že vlčice Rákšasí je pěkně v letech, a je tedy s podivem, že si stále pořizuje mláďata,” říká Šoralová.

Producent a majitel Kalichu Michal Kocourek ji však s úsměvem doplnil, že snad půjde o mládě poslední. „Muzikál Mauglí se stal velkým diváckým hitem, zcela určitě tedy zůstane na repertoáru i v příští sezóně. S Lucií jsme domluvení, že se ke své roli matky vlčice vrátí hned, jak jen to půjde. V ní se alternuje s Vendulou Příhodovou, která o svém talentu čerstvě přesvědčila také v soutěži Hlas ČeskoSlovenska. Další Luciinu roli – Johanku z Arku – bude nadále hrát pouze Bára Basiková,” dodává.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve