Nemanželskou dceru si Jaroslav Marvan pořídil téměř až v důchodu. Její matka rok po porodu záhadně zemřela.

 Celebrity 
16. dubna 2014 06:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Revizor a bručoun Gustav Anděl Foto: Facebook
Dcera Jaroslava Marvana na svět přišla v době, když bylo populárnímu radu Vacátkovi devětapadesát let. Marvanova žena Marie děti mít nemohla, a protože herec po dítěti velmi toužil, zařídil se po svém.

Marvan se do matky svého jediného dítěte zbláznil při natáčení filmu "Slečna od vody", kde Alena Jančaříková hrála epizodní roli. Od sebe je dělilo 26 let a herečka Marvana okouzlila, když se v jedné ze scén producírovala v plavkách. Kolegyně z Národního divadla Eva Klepáčová byla svědkem jejich vzplanutí a celou situaci tehdy popsala takto: „Marvan ji uviděl a celý jakoby ztuhl. A já si řekla, starý chlap – vždyť už mu bylo čtyřiapadesát – a mladá ženská a je to tady.“ Samozřejmě měla pravdu.

Jančaříková byla Marvanovou velkou životní láskou, a když v roce 1961 za nejasných okolností zemřela, herce to velmi zasáhlo. Jejich dceři Alence byl v té době pouze jeden rok. Dodnes se spekuluje, zda herečka spáchala sebevraždu, či ji někdo nešťastnou náhodou zabil. Mladá žena byla nalezena ve svém bytě s rozbitou hlavou a puštěným plynem.

Nutno dodat, že manželka Jaroslava Marvana ustála nevěru s noblesou a herec se se svojí dcerou až do své smrti stýkal.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008