Dědictví, o jaké nestojíš! Mrtvá modelka přichystala svým dětem stejný osud, jaký potkal ji samotnou. Život bez mateřské lásky.

 Celebrity 
10. dubna 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Minulý víkend se ještě procházela po mole se Simonou Krainovou... Foto: Twitter
Modelka Peaches Geldof, dcera rockera Boba Geldofa, zemřela v pouhých pětadvaceti letech. Všichni napjatě očekávají, jaké zprávy přinese pitva, protože nikdo netuší, co mohlo tak mladou ženu zabít?! Matka dvou dětí tímto bohužel naplnila nešťastný rodinný osud. Její maminka Paula Yates byla totiž roku 2000 nalezena mrtvá. Příčina? Předávkování heroinem. Zanechala po sobě čtyři malé děti a Peaches bylo tehdy jedenáct let.

Lze si jen představit, jak těžké roky to pro ně byly. Však také nedávno zesnulá Peaches se ze smrti své matky nikdy úplně nevzpamatovala. Ani po narození synů Astala (1,5) a Faidra (11 měsíců) se ta díra v srdci nevyplnila. Po čtrnácti letech se jejím potomkům stalo to samé – budou vyrůstat bez mateřské lásky, stejně jako ona.

Co se týče smrti Geldof, občas trpěla depresemi, ale byla čerstvě zamilovaná do druhého manžela Thomase Cohena a měla zdravou rodinu. Vzpamatovala se ze závislosti na drogách a snažila se být tou nejlepší matkou na světě... Přátelé Peaches se obávají, že má na tom podíl přísná dieta. Pila totiž jen zeleninové šťávy a mohla tak v podstatě vyhladovět až k zástavě srdce. Naposledy byla spatřena na módní přehlídce v Londýně, kam mířily i české celebrity.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve