Agáta Prachařová si ládovala pupek prvotřídními dobrotami. Takže něco do té pusy přeci jen strčí.

 Celebrity 
09. dubna 2014 05:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Agáta vypadá velmi nízkotučně, ale opravdu jí Foto: SaSaZu
Takže jak je to s tím nejezením Agáty Prachařové? Zřejmě jen další povídačka. Když se nedávno hrstka celebrit sešla na představení nového menu restaurace SaSaZu, Prachařová nastoupila na ochutnávku a bez debat se ládovala připravenými dobrůtkami. Pravdou bude, že všechno určitě nepozře, ale lehkým a čerstvým pokrmům, jak je vidět, neodolá ani ona. Řadu hladových modelek doplnila například i nejoplácanější Misska Jitka Nováčková a Lucie Křížková se synem. Podvečer byl oživen o hru Chilli Bingo, kterou vyhrála zkušená kuchařka Markéta Hrubešová a druhou herečka Nikol Štíbrová.

Restaurace SaSaZu teď prochází obdobím největších změn od svého otevření. Po pěti letech existence se management restaurace a klubu rozhodl k celkové proměně. Vývojem prochází korporátní identita značky, vylepšený je interiér restaurace, zákazníci nyní budou moci zakoupit víno v nové vinotéce SaSaZu a šéfkuchař Shahaf Shabtay přichází s novým barmským menu.

Barmská kuchyně odpovídá umístění této země. Barma leží mezi Čínou, Indií a Thajskem. Z thajské kuchyně využívá kokosové mléko, z indické koření a v Číně se inspirovala technikou vaření. Nepoužívá se zde sójová omáčka jako v Číně či Japonsku, ani rybí jako v Thajsku a Indonésii. Obyvatelé Barmy jídla solí, čímž má kuchyně blíže té středoasijské.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod