Popelavá a ztrhaná tvář s tmavými kruhy pod očima! Vzhled Lukáše Vaculíka všechny vyděsil.Co vězí za jeho proměnou?

 Celebrity 
05. dubna 2014 07:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pryč jsou bicepsy, zůstala jen popelavá tvář Foto: Česká televize
Co ohrožuje zdraví Lukáše Vaculíka? Jeho vzhled děsí. Herec se ukázal na veřejnosti s bledou tváří a tmavými kruhy pod očima a nebylo možné si nevšimnout, jak Vaculík za posledních pár let neuvěřitelně sešel.

Idol dívek a žen svoji kariéru v sedmnácti letech odstartoval filmem Lásky mezi kapkami deště. Následovaly hity jako Kamarád do deště a Vítr v kapse a po Vaculíkovi fanynky šílely. Herec se na nějaký čas stáhl z filmování, aby se věnoval produkční činnosti. Na obrazovky se vrátil před sedmi lety, kdy jsme ho mohli vidět v seriálu „Proč bychom se netopili“, kde to herci ohromně slušelo a udivoval diváky svým vypracovaným tělem z posilovny.

Když se ale Vaculík objevil na veřejnosti nedávno, všem doslova spadla brada. Herec prošel neuvěřitelnou proměnou. Bicepsy byste hledali marně, pod košilí se mu rýsovala vyhublá postava, obličej měl ztrhaný a vlasy prošedivělé. Na první dobrou člověka napadne, zda je herec v pořádku a nesužují ho nějaké zdravotní problémy. Oslavil teprve 51. narozeniny, ale od hodiny by ve filmu mohl hrát dědečky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve