Malý Jirka Mádl se chystá do velkých hor. Sežere ho v Himálajích Yetti?

 Celebrity 
01. dubna 2014 05:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Na prvním místě je pro něj letos jeho film. Yetti počká... Foto: Brontosauři v Himalájích
Ve Valdštejnském paláci proběhlo setkání příznivců organizace Brontosauři v Himálajích na podporu nového projektu Himálajský patron.

Akce na pomoc dětem v severní Indii ve vesnici Mulbekh se zúčastnilo několik známých osobností. Slavnostní večer moderoval herec Jiří Mádl, který se kvůli svému filmu Pojedeme k moři letos za dětmi nevypraví, cestu do školy v Himalájích a návštěvu budhistického kurzu však plánuje příští rok.

V rámci setkání vystavila své fotografie z Malého Tibetu i fotografka Monika Navrátilová, jenž se Světlanou Nálepkovou pravidelně školu v Mulbekhu navštěvuje a celý projekt dlouhodobě podporuje. Nechyběl ani zpěvák a textař Viktor Dyk, který se v létě do této oblasti chystá s přítelkyní Ivanou Jirešovou a dcerou Sofií. Jako prázdninoví dobrovolníci mají v plánu učit děti dramatickou výchovu. Manžel Viktor bude pomáhat při stavbě internátu. Kateřina Jacques a Martin Bursík s dcerou Noemi strávili v Mulbekhu minulé léto. Aktivně se podíleli na výuce a organizaci školy v Ladakhu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008