Princ George roste jako z vody. Tak šel čas se třetím dědicem královského trůnu.

 Celebrity 
01. dubna 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
George Alexander Louis s rodiči Foto: Twitter
Narodil se 22. července 2013, jmenuje se George Alexander Louis a jeho rodiči jsou Kate Middleton a princ William. Prvorozený syn vévody a vévodkyně z Cambridge roste jako z vody. Teď je mu osm měsíců a na nejnovějším rodinném portrétu, kde pózuje spolu s rodiči a jejich milovaným kokršpanělem Lupem, je jasně vidět, že království má být na co hrdé.

Již teď se pyšní titulem jeho královská Výsost a od narození je třetí v linii následovnictví britského trůnu po svém otci a dědovi Charlesovi, princi z Walesu. Zpráva o těhotenství vévodkyně Kate byla veřejně oznámena na začátku prosince 2012, což bylo trochu předčasné, jelikož tou dobou byla teprve přijata do nemocnice kvůli těhotenské nevolnosti. Rodila ve špitálu Svaté Marie v Londýně. Zde princezna Diana přivedla na svět Williama a jeho bratra prince Harryho. U porodu byl přítomen i Georgeův otec. Jeho narozením nastalo poprvé od úmrtí královny Viktorie roku 1901, že jsou na živu vládnoucí monarcha a tři generace přímých následovníků trůnu.

Na konci října byl princ George pokřtěn v královské kapli paláce Svatého Jakuba. Zde spočinula rakev s ostatky jeho babičky Diany. Obřad byl komorní, princátko na sobě mělo dlouhé krajkové šatičky, které nechala k této příležitosti ušít sama královna Alžběta II. a ke křtu byla užita voda z řeky Jordán.

V únoru se spolu s rodiči a hrstkou příbuzných ze strany Kate vydal na dovolenou do slunného Karibiku. Klan Middletonových tam jezdí každý rok a právě zde se paparazziům podařilo loni vyfotit vévodkyni z Cambridge s rostoucím bříškem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod