Iva Kubelková si pořídila nové vlasy a odhalila postavičku. Vypadá o dvacet let mladší.

 Celebrity 
29. března 2014 06:18 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Iva vyměnila barvu i střih. Změna je život. Foto: Prime Communications
Modelka Iva Kubelková nepotřebuje skandál, aby nás šokovala či na sebe upozornila. Když se na slavnostním galavečeru Žena regionu objevila s novým účesem, dostalo se jí pozornosti jako lusknutím prstu. Vlasy si nechala zkrátit a zesvětlit. „Takové změny nikdy moc dopředu neplánuji, mě to napadne až přímo u kadeřnice,” prozradila Iva, která na slavnostní vyhlášení vítězek celonárodní soutěže přišla i se svým partnerem.

Podnikatel Ladislav Doležal, známý také pod pseudonymem George Jirasek, se po jejím boku nesl jako hrdý páv. I když spolu má nesezdaný pár dvě dcerky, Iva vybrala k nové image odvážný model. Volný světlerůžový top jí totiž končil až nad pupíkem a všem tak dopřála pohled na své skvostné bříško. Zbytek krásné postavy obepínaly těsné černé legíny.

Soutěž Žena regionu představuje výjimečné ženy, které svůj život zasvětily pomoci druhým, seniorům, postiženým lidem nebo dětem v dětských domovech a oceňuje jejich úsilí, že kromě pracovního nasazení zvládají i péči o rodinu. „Není to zde moje premiéra, byla jsem na galavečeru i loni a i dnes jsem si to užila. Jakékoliv zviditelnění úsilí a ocenění žen má význam, jednotlivé příběhy mě vždy dojmou,” svěřila se Kubelková.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47