Dominika Myslivcová ztrácí šmrnc "jako blbky". Asi bude fakt opravdová.

 Celebrity 
28. března 2014 15:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tak co vymyslíš příště Dominičko? Foto: Facebook D. Myslivcové
Dominika Myslivcová zrod své kariéry postavila na hlouposti, která se blonďatým stvořením často přisuzuje. Začala jako naivní růžová bloggerka a postupem času se její ”výkony” začaly vyostřovat. Připomeňme si například, když dala všem holkám, které mají prsa jako lentilky pod kobercem, zbožný návod, jak si levně a efektivně zvětšit poprsí bez pomoci nákladné plastické chirurgie. Natočila podrobný dokument, a i když se v tu chvíli nejeden člověk popadal za hlavu, mělo to své ”blonďaté” kouzlo.

Dávku charismatu obsahovala i její video eskapáda - Jak správně oloupat a sníst žlutý banán, a přestože v ruce celé dvě předlouhé minuty držela oranžovou mandarinku, zahrála pečlivě připravenou roli až do konce.

Její prostomyslné výstupy však pomalu ale jistě začínají ztrácet šťávu a Lady Myslivcové zřejmě došla pára. Na sociální síti si fanouškům postěžovala, že před cestou do fitka si déle než dvě hodiny pečlivě žehlila vlasy a stejně jsou po cvičení zplihlé. Dřív mohla být zábavná, ale teď už je jen trapná. Fitko není soutěž krásy, tudíž tímto naprosto ztratila šmrnc ”jako blbky” a asi bude fakt pravá. Od Mattela!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod