Další partnerská krize? Smůla se Vendulce Křížové lepí na paty a s Víznerem jí pohár trpělivosti už jednou přetekl.

 Celebrity 
26. března 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
S Oldou cloumají hormony v každém věku Foto: Alessandro
Herečka z Cest domů Vendula Křížová má opravdu početnou rodinu s ještě více zamotanou historií. Se současným mužem Oldřichem Víznerem má děti tři. Anežka a Albert jsou v podstatě puberťáci a šestiletý František teprve dospívá. Občas má doma i další tři, které si plodný herec udělal se dvěma předchozími manželkami.

Ať člověk chce nebo ne, takové patálie s sebou zkrátka nesou neduhy. Na výročí značky Alessandro nejen, že herečka skoro nedorazila, ale ještě si za přítomnosti manikérky postěžovala kamarádce. Všechno je teď prý nic moc. Snažila se sice neházet flintu do žita, ale na tváři měla jen kyselý úsměv. A ještě přiznala, že se jí smůla lepí na paty. „Taxikářovi se porouchalo auto a pak mu ještě odešla pneumatika. Tyto situace tak trochu přitahuju,” řekla Křížová.

Vendulka je i přese všechno negativní stále považována za jednu z nejhezčích českých hereček, ale její posmutnělé oči umí vypovědět víc. Není se čemu divit. Záletnický Olda by se nejradši rozdal a hormony s ním umí zacloumat v každém věku. Už jednou jí došla trpělivost a vyhodila ho i se svými nervy na ulici. K její smůle, s Víznerem člověk nikdy neví, kdy na něj znovu přijde jaro. A kdo to má donekonečna snášet?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47