Americká akční hvězda si v Praze parádně láduje pupek. Natáčí tu se Stevenem Seagalem.

 Celebrity 
26. března 2014 14:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
William Fichtner brouzdá po hlavním městě už nějakou dobu Foto: SaSaZu
Nestává se často, že slavného amerického herce můžete potkat při procházce Prahou. Hollywoodský sympaťák William Fichtner (57) je však výjimkou. Mohli jste ho spatřit po boku Bruce Willise a Bena Afflecka v kultovním filmu Armageddon, vedle George Clooneyho ve snímku Perfektní bouře, díle Pearl Harbor či Černý jestřáb sestřelen. Nyní však natáčí se Stevenem Seagalem přímo v matičce stověžaté.

Dá rozum, že volné chvilky netráví pouze v připraveném karavanu. S manželkou Kymberli Kalil objevují kouzlo hlavního města a vzal ji také na romantickou večeři do restaurace vyhlášené nejen filmaři - SaSaZu. A co si dali dobrého? „William byl velmi přátelský. Jako první u nás ochutnal nové barmské menu, které v restauraci uvedeme až v dubnu. Pochutnal si na kalamárech, barmské rolce, phong penh rybě apod. S manželkou okusili všechny druhy dezertů a oba se svěřili, že moc rádi vaří,” říká šéfkuchař Shahaf Shabtay.

Restaurace SaSaZu je nejoblíbenější asijskou restaurací v Praze. Již po páté získala cenu Bib Gourmand od Michelin. Tu si vyslouží podniky, které nabízejí vynikající jídlo za rozumné peníze.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008