Vašek Bárta laškoval s kolegyněmi. Jedné podržel, ke druhé se tulil.

 Celebrity 
25. března 2014 06:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Emma Smetana dostala fotoplátno, ze kterého se jí podlomila kolena Foto: CEWE FOTOKNIHA
V osm ráno izraelský přítel Jordan Haj, s nímž chodí moderátorka Emma Smetana, zřejmě ještě vyspává. Televizní zpravodajka ho totiž opět nechala doma a dorazila na výběr nejlepší fotoknihy roku sama. Mužů a kolegů tu bylo ovšem požehnaně, takže když se zrovna netiskla k Václavu Noidovi, zabavila se jinak. Jakmile však od generálního ředitele CEWE Fotolab Pavla Schreibera dostala fotoplátno, na němž se láskyplně tiskne ke svojí lásce, už ho nepustila z ruky.

Smetana má k fotoaparátům celkově velmi dobrý vztah, jelikož její dědeček i jeho bratr byli fotografové: „Díky svému tatínkovi mám skrz fotky i videa zdokumentovaný celý život. Fotoknihu ještě nemám, ale vzhledem k tomu, jaký jsem bordelář, to vůbec není špatný nápad! Jediné, co musím udělat, a co se chystám udělat, je vybrat ty nejlepší fotky, stáhnout si program a s chutí se do toho ponořit,” přiznala dosavadní nezkušenost moderátorka.

Vašek Bárta se proto musel zabavit nějak jinak. Když už měl odhlasováno, s radostí s tím pomohl přítomné Patricii Solaříkové a společně s kaskadérem Petrem Jáklem jí podrželi. Naštěstí jen hlasovací zařízení.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008