Rodina Pavla Šporcla na něj hodila krásnou povinnost, se kterou se ale nikdo nechce párat

 Celebrity 
25. března 2014 16:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Celebrity vybraly nejlepší fotoknihu roku 2013 Foto: CEWE FOTOKNIHA
Již čtvrtým rokem proběhla soutěž o nejlepší CEWE FOTOKNIHU a přihlásilo se téměř dva a půl tisíce soutěžících z České republiky, Slovenska a Polska. Jedním z porotců byl Pavel Šporcl, který, jak přiznal, má pořizování fotografií v rodině na starosti: „Z dnešní funkce porotce si odnáším zážitky a poznatky z různých oblastí. Jednak jsem se potkal s partou příjemných lidí, ale také jsem přímo ve výrobně objevil, jak ta fotokniha vzniká a jak obrovská je možnost variability při jejím vytváření. V naší hudební rodině se navíc velmi hodí, že už je i možnost do ní přidávat krátká videa či hudbu,” nadšeně komentoval účast prvotřídní houslový virtuos.

Videonahrávky a hudební záznamy jsou jednou z výhod. Při jejím prohlížení si tak za doprovodu taneční hudby můžete prohlížet fotografie z poslední párty nebo si přímo uprostřed stránky s fotografiemi z oslavy narozenin pustit video, jak vaše dítě sfoukává svíčky na svém prvním dortu. Prožívané emoce tak byly posunuty na další hranici. Vidět fotku je jedna věc, ale slyšet dávno zapomenutý dědečkův hlas, který zní z fotoknihy, je nepopsatelně dojemné.

Patricie Solaříková je v tomto oboru již zkušenější, jelikož už v loňském roce porotcovala ve výběru té nejlepší. „Musím říct, že to bylo těžké rozhodování. Každá fotokniha má svůj příběh, kouzlo a atmosféru. Sama si teď chci nechat jednu vyrobit. Vrátila jsem se totiž z dovolené a fotokniha je nejlepší způsob, jak se fotkami chlubit. Je to i skvělý dárek, protože člověk dává něco osobního,” doporučuje vřele herečka.

Vytvoření fotoknihy navíc ušetří čas, peníze i vynaloženou námahu. Není nic snazšího, než nahrát fotografie z digitálního fotoaparátu do počítače (nebo nově i prostřednictvím chytrého telefonu či tabletu), uspořádat je pomocí jednoduchého programu přímo na stránky budoucí knihy a pak už jen odeslat do výrobny. CEWE FOTOKNIHU je tak možné vytvořit v pouhých třech krocích. Ten, kdo nemá moc zkušeností s ovládáním počítače, může využít služeb asistenta.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47