Cesty mladého českého páru se rozdělily. A to jsou jeden pro druhého jako stvořeni!

 Celebrity 
27. března 2014 15:52 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Míša s Romanem spolu fungují v práci i v osobním životě Foto: Divadlo Kalich
Mladá herecká dvojice Michaela Doubravová a Roman Tomeš jsou nejen kolegové, ale také pár. Funguje to tak déle než dva roky, rok žijí v jedné domácnosti a nyní spolu účinkují v přibližně pátém muzikálu české divadelní scény Horečka sobotní noci, kterou v září uvede Divadlo Kalich. Sama Míša teď ovšem přiznala, že jejich cesty se rozdělily. „Já budu hrát Stephanie Mangano. Ona je zamilovaná do hlavní postavy, kterou výjimečně nehraje můj kluk. Jinak jsme vždy tvořili pár, tak teď si od sebe naštěstí trochu odpočineme,” řekla vipstory.cz herečka k nové roli.

V osobním životě je pořád vše, jak má být. „Je to skvělý. My si dost nastavujeme zrcadlo. Radíme se profesně. On mi pomáhá se zpěvem, já jemu třeba s herectvím a navzájem se doplňujeme,” popisuje vztah Míša. Souznění na všech frontách vzápětí potvrdil i Roman: „Beru to jako realitu, nepřemýšlím nad tím. Možná mi to i vyhovuje, protože jsme spolu a tím, jak se známe, tak si můžeme radit a podporovat se, což často děláme. Ale neřešíme doma jenom práci. Občas vypneme, jdeme ven s pejsky a jsme normální lidi.”

Tak to vypadá, že tihle dva jsou pro sebe jako stvořeni. Kdo by čekal, že mezi nimi musí panovat alespoň špetka herecké rivality, toho vyvedeme z omylu. „Jestli jsem jí záviděl, když ona dostala roli a já ne? My si role přejeme. A myslím, že závist ve vztahu by nebyla úplně v pořádku. Podporujeme se a fandíme si,” doplnil Tomeš na závěr.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve