Zrada dvou životních lásek Josefa Vinkláře nikdy nepřebolela. Jedna zemřela předčasně, druhá herce nechtěla.

 Celebrity 
25. března 2014 05:51 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vinklář v seriálu Byl jednou jeden dům FOTO: Česká televize
Asi by nikdo nepředpokládal, že národem zbožňovaný herec Josef Vinklář v lásce moc štěstí neměl. Sice byl třikrát ženatý, ale ženy, které on doopravdy miloval, nikdy nezískal.

Jeho největší láskou byla bezesporu kolegyně z Národního divadla, do které se herec bláznivě zamiloval. Lásku ke krásné a vznešené herečce Janě Březinové Vinklář dlouho tajil. Veřejnost se o ní dozvěděla až po hercově smrti, ovšem kolegové z divadla o jejich milostném vzplanutí věděli a bylo jasné, že právě ona byla důvodem, proč se herec rozvedl s tehdejší manželkou Ivankou Devátou. Březinová se ale k lítosti Vinkláře po prožitém vášnivém románku nerozvedla a vrátila zpět k manželovi. V pouhých šedesáti letech předčasně zemřela.

Na sklonku života se Vinklář bezhlavě zamiloval podruhé. Jeho vyvolenou byla česká lékařka žijící v Kanadě. Kvůli ní byl dokonce ochoten odejít z divadla a odstěhovat se za velkou louži. Jenže i jeho poslední láska byla vdaná a po krátkém románku se i ona rozhodla, že se rozvádět nebude. To byl pro Vinkláře okamžik, kdy si řekl, že se ženami nadobro končí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod