Tři vztahy české scény, které nevydržely ne do švestek, ale ani do jara! Rok sotva začal a o slzy je postaráno.

 Celebrity 
24. března 2014 15:18 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Když už nepomůže ani svěcená voda Foto: Twitter
Za námi je sotva první čtvrtina roku 2014, který s sebou sice přinesl nějaké šťastné návraty, jako třeba romance Leoš Mareš a Petra Faltýnová, ale také si mnohé vzal.

ŠOKUJÍCÍ
Největší poprask způsobil rozvod jednoho z nejstabilnějších párů. Herci Saša Rašilov a Vanda Hybnerová spolu byli dlouhých dvacet let a mají spolu dcerky Josefínu a Toničku. Že jim to ke konci začalo skřípat opravdu silně, o tom svědčí už fakt, že Saša poslední rok žil odděleně od rodiny a nedávno si našel i novou přítelkyni. Bylo jen otázkou času, kdo zažádá o rozvod jako první.

ČERSTVÝ
Mladičká Jitka Válková a její snoubenec podnikatel Mirek Cipra své cesty spojili na krásné čtyři roky. Sama Misska konstatovala, že jejich vztah byl nádherný a nikdy neprošel žádnou krizí. Skoro se tedy zdálo, že jsou pro sebe jako stvoření. Svoji velkou lásku se rozhodli stvrdit manželským svazkem. Jenže i tady zasáhl blesk osudu a než partneři došli do svatební uličky, na konci března oznámili konec.

DALO SE TO ČEKAT
Kdo věřil, že vztah Mahuleny Bočanové a exotického tanečníka Jonese Santany vydrží na věky věků, tak se na to asi díval přes růžové brýle. Budiž jim láska přána, ale věková propast dvacet dva let se nedala přehlédnout. Nakonec jim sama byla osudnou a na začátku února oba přišli na to, že jejich vztah ani po dvou letech nikam nevede.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod