Prokletí dcer herce Vladimíra Ráže. Smrt a vrozená fyzická vada.

 Celebrity 
18. března 2014 05:50 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Veronika bude bojovat o přízeň diváků v soutěži Hlas  Foto: Facebook
Vynikající herec a dabér Vladimír Ráž, kterého si pamatujeme hlavně jako prince Miroslava z Pyšné princezny, měl u kolébky svých dětí zřejmě hodně zlé sudičky.

Herec byl třikrát ženatý. Jeho druhou manželkou se stala populární herečka Alena Vránová, se kterou se seznámil právě při natáčení oblíbené pohádky. Po třetí se oženil s o hodně mladší Olgou Hnátkovou, se kterou měl dceru Veroniku. Bohužel obě hercovy dcery, postihl nepříjemný životní osud. Dcera Markéta, kterou měl herec s Vránovou, zemřela v pouhých padesáti pěti letech na celkové selhání organismu. Rážová se potýkala se závislostí na alkoholu a odmítala se léčit. Veroniku, kterou si Ráž pořídil ve svých 56 letech, zase osud poznamenal velkým hendikepem, neboť dívka se narodila bez levé paže.

Ani jedna z dcer se nechtěla věnovat herectví, ale krásná Veronika ráda zpívá, a aby se svému koníčku přiblížila co nejvíce, začala pracovat jako moderátorka v rádiu. V současné době ji můžeme vidět na televizních obrazovkách v novácké soutěži Hlas.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod