Miliardář Donald Trump má hodně drahého koníčka. Jenom v loňském roce ho stál 200 milionů dolarů a škaredě to odnesli dva nevinní lidé.

 Celebrity 
13. března 2014 07:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Donal Trump poněkud zpupkatěl Foto: Facebook
Miliardář Donald Trump se po rozvodu s Ivanou Trumpovou již dávno oklepal. Ivanka ho zřejmě dostatečně neoškubala a peněz mu podle všeho zbylo ještě dost. A jelikož je vášnivý golfista a vlastní jeden z obrovských golfových resortů na Floridě, rozhodl se pustit trochu žilou a do svého koníčku trochu zainvestovat.

Aby Trump své hřiště ještě více zatraktivnil, neváhal do jeho přestavby vrazit pěknou sumičku a celá legrace ho nakonec stála 200 milionů dolarů. Výrazně na hřišti přibylo vodních překážek i bunkrů a hra na něm se velmi ztížila. Tento víkend si mohli hráči nově redesignované hřiště odzkoušet na turnaji Cadillac Championship. Z částky 9 000 000 milionů dolarů si nakonec vítěz turnaje Patrick Reed připsal na své bankovní konto 1.350.000 dolarů.

Nekorunovaným druhým vítězem turnaje byl ovšem Tiger Woods, kterému se podařilo v nedělním finálovém kole hned dvakrát sestřelit přihlížejícího diváka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47