Podoba těchto dvou hereček vám vyrazí dech! Aby taky ne, když je to slavná matka s ještě slavnější dcerou.

 Celebrity 
13. března 2014 12:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Která je která je poznat jen podle dobové fotografie Foto:Facebook
Pohled plaché laně a zářivě modré oči. To je charakteristický znak Gwyneth Paltrow a její matky Blythe Dannerové. Neuvěřitelná podoba, to je první, co vás na obou herečkách na první pohled zaujme. Gwyneth Patrow je své matce natolik podobná, že jste schopni si ji v některých filmech splést. Obě navíc spojuje víc, než jen velmi oduševnělý výraz a jemný herecký projev.

Blythe byla ve své době módní ikonou a pravidelně se objevovala na titulních stranách módních časopisů. Její dcera se od roku 2005 stala jednou z tváří značky Esteé Lauder. V roce 2013 ji časopis People zvolil nejkrásnější ženou světa. Stejně jako Blythe je Gwyneth velmi úspěšná i na poli filmovém. Aby taky ne, když za kmotra má slavná herečka ještě slavnějšího režiséra Stevena Spielberga. Před kamerou se objevila již jako pětiměsíční embryo, neboť její matka v té době natáčela jednu z epizod s poručíkem Colombem.

Definitivně ji filmový svět vzal na vědomí, když ve svých 23 letech sbalila Brada Pitta. A znovu za tři roky, kdy se z ní stala šťastná držitelka Oskara. Sošku získala za romantickou komedii Zamilovaný Shakespeare . Stejně tak i Blythe Dannerová byla čtyřikrát nominována na cenu Emmy a na cenu Zlatý globus.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod