Michael Schumacher dostal ultimátum. Šest týdnů a konec.

 Celebrity 
10. března 2014 11:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rodina doufá v nejlepší, ale lékaři nemají dobré zprávy Foto: Twitter
Jeden člověk, miliony fanoušků po celém světě. O prosincové nehodě bývalého pilota formule 1 Michaela Schumachera se dozvěděli i ti, kdo sport normálně nesledují. Jednoduše proto, že možný scénář konce skvělého závodníka je více než smutný.

Oficiální zdroje o jeho zdravotním stavu stále mlčí, italská média přinesla informaci o změně k lepšímu. Jeho manažerka to však popírá. Sportovní magazín La Gazzetta dello Sport uvedl, že Schumi sám dýchá a naslouchá hlasům svých přátel. Jenže ve skutečnosti je Michael stále ve fázi probouzení a jeho zdravotní stav je prozatím neměnný. Jedna z informací uváděla, že proces museli lékaři ukončit, ale i to jeho manažerka Sabine Kehmová zamítla. Je to prý běh na dlouhou trať.

Gary Harnstein, bývalý lékař formule 1, uvedl: „Jestli je pravda, že sám nedokáže dýchat a nereaguje na své okolí, je dost pravděpodobné, že má vážně poškozený mozkový kmen. Je také možné, že lékaři už s rodinou Michaela probírali možnost ukončení jeho léčby, protože v takovém případě už není naděje na uzdravení.”

Má prý 20% šanci na uzdravení, pokud sám dýchá. Ale musí se probudit do šesti týdnů od zahájení snižování množství léků. Pokud by se neprobudil do roku, je velmi pravděpodobné, že už se neprobudí vůbec.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47