Michal Dlouhý v oblacích nelétá. Od toho má manželku, kterou se ale fikaně snaží udržet u plotny.

 Celebrity 
12. března 2014 14:39 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nejnověji můžeme Michala Dlouhého vidět ve filmu Kandidát Foto:Facebook
Michal Dlouhý je velmi šarmantní herec s podmanivým hlasem, který propůjčuje takovým hvězdám jako je Brad Pitt či Ben Affleck. Na filmovém plátně můžeme herce nejnověji vidět ve filmu Kandidát, který měl nedávno premiéru.

Jeho velký sen se mu ovšem splnil před pár lety, když se svou manželkou založil rodinu. Ač to na první pohled nevypadá, spokojený rodinný a manželský život je pro herce v životě to vůbec nejcennější. Se svoji ženou Zuzanou si pořídil dvě dcerky, šestiletou Aničku a tříletou Karolínku. Náhradního tátu dělá také dvojčatům svého bratra Vladimíra, který už tu pro ně bohužel není. Velká rodina mu dělá radost a přináší obrovské naplnění. Jestli jeho nadšení sdílí i půvabná hercova žena, není zrovna jisté. Ta kvůli péči o rodinu pověsila svoji kariéru letušky na hřebík a stará se jen o hercovo pohodlí.

A rodinnou idylku by Michal Dlouhý rád prodloužil na co nejdelší dobu a manželku by doma chtěl za každou cenu udržel. Aby o svou pravidelnou péči nepřišel, vytasil se s geniálním řešením. Pořídit si dalšího potomka. Jestli mu to ale u letušky projde, to si nejsme jisti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47