Honza Nedvěd si bral svoji Pavlínku s velkým humbukem. Teď to trochu skřípe. Rozvedou se v tichosti nebo taky v Lucerně?

 Celebrity 
10. března 2014 09:41 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jeníku, jen aby Tě ten smích brzy nepřešel Foto:Facebook
Vztah hudebníka Jana Nedvěda a jeho ženy Pavlínky od začátku provázejí takové absurdity, že se tomu ani nechce věřit.

O třicet pět let mladší prodavačku sbalil Nedvěd rovnou za kasou v supermarketu a té se den ze dne otočil svět o 360 stupňů. Ze světa jogurtů se najednou ocitla ve světle kamer, což pro ni byl zcela jistě velký šok. S hudebníkem se pak rozcházeli a zase dávali dohromady téměř v přímém přenosu. A když tahle love story už všechny přestala zajímat, ohlásil Nedvěd, že si hodlá Pavlínku vzít za manželku a to hned ve velkém stylu. Své ano si řeknou na připravovaném koncertu přímo na podiu. To už ale byla podívaná jenom pro otrlé diváky.

Ale ani svatba zřejmě jejich divoké povahy nezklidnila a proslýchá se, že hádky jsou u nich na denním pořádku. A to znamená buď další rozchod anebo možnost, že Pavlínce začaly tikat biologické hodiny a domáhá se miminka. No a není divu, že při myšlence na výměnu plenek polévá poněkud obstarožního Nedvěda studený pot a trochu se škube. Nebo je tomu snad naopak?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47