Krutá pravda, proč DiCaprio zase nedostal Oscara! Na jeho smutku se teď snaží vydělat Rusko.

 Celebrity 
09. března 2014 15:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dostal od kolegů z východu litinovou verzi Oscara. To aby mu to nebylo líto... Foto: Twitter
Ne a ne! Leonardo DiCaprio toho Oscara prostě zase nedostal. Nepřinesla mu štěstí ani maminka, kterou si s sebou na předávání vzal. Naštvaní fanoušci křičí, ale Leo stejnak ostrouhal.

V jednom článku, který na jeho nevýhru reagoval, se píše, že v dnešní době bohužel porotci akademie podléhají současnému stavu doby. Jelikož svět zmítá krize, nemoci, chudoba a jiné svinstvo, dají Oscara raději filmu, který se zaměřil na AIDS. Nebo filmu jako je 12 let v řetězech o životě v otroctví. Na sošku tak nemá nárok takový Vlk z Wall Street, jenž se v penězích přímo koupe a za náplň volného času má drogy a děvky.

Proto se smutnému DiCapriovi rozhodlo osušit slzičky Ruské Komorní divadlo. Dali Leovi litinovou sošku ”ruského Oscara” a popřáli mu, ať si z útrap nic nedělá. Herec se také může zúčastnit všech představení zdarma a dokonce mu nabídli roli v připravované hře Plennye Dukhi (V zajetí duchů), kde by neměl žádný text a tudíž nevadí, že neumí plácnout ani slovo rusky. Uvedl to mluvčí divadla Yury Sychev. „Zvažujeme mu nabídnout i několik dalších rolí. Učení role v cizím jazyce, aniž by věděl, co říká, by neměl být problém pro pravého herce.”

Tak si lámeme hlavu, jestli ruskému divadlu jde opravdu o zahnání mistrova žalu nebo chtějí Leonarda akorát zneužít k vlastní publicitě...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod