Nosková se jako akvabela nechytá. Ale snaha byla.

 Celebrity 
23. března 2014 12:34 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michaela mezi akvabely nezapadla  / inStory.cz
Největší aquapark v Čechách, Aquapalace Praha, přichystal unikátní novinku: velkolepou vodní laser show. Poprvé se návštěvníkům představila na slavnostním otevření v pátek 14. března, kdy atrakci pokřtilo několik známých osobností, např. Veronika Kubařová, Martin Maxa a Míša Nosková.

A jelikož teplota v aquaparku se pohybuje okolo třiceti stupňů, byly celebrity dost nalehko. Nejvíce se ovšem odhalila Míša. A přestože to ani neplánovala, nakonec hupsla i do bazénu. Patrně ji inspirovaly akvabely, které v rámci slavnostního uvedení laserové show předvedly úžasné vystoupení. Michaela se sice snažila také, ale na profesionální produkci to nebylo...

Tématem projekcí je samozřejmě voda a radovánky v podmořském světě, na své si přijdou ovšem nejen děti, ale i dospělí. Jako první budou moci diváci vidět program s názvem Vodní svět, který představí tři druhy efektů: prostorové (vlny, pruhy ad.), animační show, při níž se promítají konkrétní obrazy na vodní stěnu (delfíni, medúzy, velryby, hejna rybiček…), a 3D „holografické“ efekty. Světelnou show doprovází působivý hudební doprovod, show je tak zážitkem, který působí na všechny smysly. Unikátní bude show v rámci celé ČR i SR ve velikosti promítací plochy tvořené tisíci kapiček, která obsáhne více než 130 m2. Promítat se laser show bude od 15. března každý večer v Paláci pokladů s bazénem s umělým vlnobitím. V jarních měsících dvakrát za večer, např. v březnu v 18.45 a 21.15 hodin, v létě pak kvůli pozdějšímu stmívání pouze jednou po dvaadvacáté hodině. V plánu pro následující měsíce je laser show s pirátskou tématikou anebo pop-rocková show, která potěší zejména dospělé návštěvníky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47