Simona Krainová zákroky plastických chirurgů tají. Něco jsme z ní ale na otevření nové kliniky vymáčkli.

 Celebrity 
11. března 2014 12:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Tváří kliniky Yes Visage je Simona již 9 let Foto: Yes Visage
Klinika známá širokým rozsahem estetických zákroků se nyní rozšířila o služby nejmoderněji vybavené luxusní kliniky plastické chirurgie s plnou nabídkou plasticko-chirurgických zákroku. Yes Visage přestřihla slavnostní pásku a otevřela dveře nové pobočky, v pořadí již páté, a stala se tak největší u nás. Dokonale promyšlený Volcano complex leží v krásách Prokopského údolí.

Mezi spokojené klientky patří mnoho našich celebrit. Vévodí jim topmodelka Simona Krainová, která je tváří Yes Visage už dlouhých devět let. „My jsme s Luckou Libovickou, majitelkou kliniky, velmi dobré kamarádky. Líbí se mi způsob její práce a myšlenka udělat něco, kam žena přijde a postarají se o ni od hlavy až k patě. Je to skvělé a podporuji ji v tom,” uvedla vipstory.cz Simona, která sem samozřejmě chodí využívat služby, ovšem na otázku jaké, se kroutila, co to šlo.

„Dobrá práce je v tom, že nepoznáte, co je na vás nového, ale přece vám to tady nebudu vykládat. Já nechci. Běžte za jinýma, ať vám odvykládají svoje plastické zákroky. Chodím sem na vlasy a ano, mám za sebou botox, ale nenechala jsem do sebe řezat a i kdyby, tak to nebudu povídat novinářům,” rozlítila se Krainová.

Za známkou dlouholeté kvality se pravidelně vrací slavice Lucie Bílá, Marta Jandová, Alice Bendová, ale i spousta dalších, které si cení osobního přístupu a profesionality.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?